Wat is Cari Chay?
Cari Chay is een heerlijke, kruidige en verwarmende soep. Althans, wij noemen de Cari Chay ‘soep’. Echter zijn wij ons er bewust van geworden dat we in Nederland dingen al snel soep noemen als het vloeibaar is. Onze Dong heeft ons dan ook geleerd: het is gewoon Cari Chay!
Een keer wat anders? In Vietnam wordt dit gerecht typisch met Vietnamees stokbrood gegeten. Ook kan je noedels door de soep mixen, zo heb je direct een volledige maaltijd.
Makkelijk te bereiden
Cari Chay is een heerlijke soep. In Vietnam wordt dit gerecht typisch met Vietnamees stokbrood gegeten. Ook kan je noedels door de soep mixen, zo heb je direct een volledige maaltijd.
1 blik Cari Chay | Noedels
• Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
• Verwarm ondertussen de Cari Chay.
• Meng en geniet.
Een keer wat anders? In Vietnam wordt Cari Chay vaak met stokbrood geserveerd. Je kan het brood dan lekker in de soep dopen.
Maandelijks op de hoogte zijn wat er zich binnen Mixblik afspeelt? Onze vrouwen op de voet volgen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe productlanceringen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! De brief versturen we één keer per maand en bevat ook leuke kortingen!