Assortiment

Eritrese
Silsi
Zeven vrouwen van Stichting Mixblik komen uit Eritrea en hebben de geheimen van hun traditionele keuken mee naar Nederland genomen. Het recept voor de Eritrese silsi gaat al generaties mee. Sommige Mixblik vrouwen hebben het recept al geleerd van hun moeder op hun 14de.
Linzenstoof
Ons recept vind haar origine in Oost-Afrika en is door de Eritrese dames in de keuken van Mixblik geïntroduceerd. Linzen zitten boordevol proteïne en zijn heel gezond. De makers van dit gerecht benadrukken dat ook keer op keer… “Eet nog maar wat! Dat is goed voor je”.


Humus
Cachupa
De lekkerste stoof uit kaapverdië kun je nu ook gewoon in Nederland eten. Cachupa is een echte maaltijdsoep, de inhoud van dit blikje hoef je alleen maar even op te warmen en je maaltijd is klaar.


Sambusa’s
In onze sambusa’s komen verschillende werelden bij elkaar. Deze driehoekige deeghapjes zijn populair in verschillende landen, van India tot het Midden-Oosten. De meesterbrein achter onze sambusa’s is Zebiba.
Alleen verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten