Sambusa's zijn jouw nieuwe favoriete
snack!

In onze sambusa’s komen verschillende werelden bij elkaar. Deze driehoekige deeghapjes zijn populair in verschillende landen, van India tot het Midden-Oosten. De meesterbrein achter onze sambusa’s is Zebiba. Zij heeft wel een heel bijzonder migratieverhaal. Geboren in Eritrea en na vele jaren in Saudi Arabië gewoond te hebben, noemt zij nu Rozenburg haar thuis. Dat verhaal proef je terug in de smaak van de sambusa’s: een culturele mix!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

De sambusa’s worden bevroren verkocht en zijn daarom helaas niet in onze webshop te koop. Je kan ze wel verkrijgen via Rechtstreex.

Tomaat

De kokkinnen

Anisa

Zebiba

Mixblik

Nieuwe Rotterdamse vrouwen die aan
een ondernemende toekomst bouwen

Eritrese borrel

Dit heb je nodig
(Voor 3/4 Personen)

1 blik silsi | sambusa’s

Zo maak je het

• Bak de sambusa’s aan twee kanten tot ze goudbruin zijn. Een klein scheutje olie is genoeg. 

• Dien op met een blikje silsi als dip. 

Borrelen maar!