COLLABORATE

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Op zoek naar een duurzaam, origineel en lekker kerstpakket of relatiegeschenk? Bij Mixblik stellen we mooie pakketten samen. Bekijk snel de mogelijkheden. 

IMG_7233-shakshuka
IMG_7102_h-s-s-kaart-klein

Samenwerken

Mixblik werkt op tal van manieren samen met andere partijen. Wil je met ons samenwerken? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden. 

Doneren

Wil je een donatie doen aan Mixblik? Dat kan! Wij gebruiken de donaties om de leerwerktrajecten en opleidingskosten van de deelneemsters te bekostigen. Jouw donatie maakt het verschil.

Mixblik is een ANBI stichting. Dat betekent dat jij of jouw bedrijf belastingvoordelen kan krijgen door een schenking aan ons. Meer informatie over het ANBI keurmerk en het ANBI register lees je hier. Denk je eraan om een donatie te doen? Neem dan contact op met ons.

wereldgerechten blikfabriek

Sponsoren

Direct 10% korting ontvangen?

mailchimp nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte zijn wat er zich binnen Mixblik afspeelt? Onze vrouwen op de voet volgen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe productlanceringen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! De brief versturen we één keer per maand en bevat ook leuke kortingen!