De lekkerste stoof uit Kaapverdië
kun je nu ook gewoon in Nederland eten. Cachupa is een echte maaltijdsoep, de inhoud van dit blikje hoef je alleen maar even op te warmen en je maaltijd is klaar. Zin om helemaal in de Kaapverdiaanse sferen te komen? Zet dan ook even onze playlist aan!
De kokkinnen
Sonia
Diva
Cachupa met vis of vlees
Dit heb je nodig
(voor 1 persoon)
1 blik cachupa | tonijn of kip
Zo maak je het
• Verwarm in een pannetje of in de magnetron (niet in het blik!). Laat de kip of tonijn meekoken totdat deze gaar is.
Ga je voor een uitgebreide maaltijd? Dan kan je lekkere verse salade als bijgerecht maken.
Nieuwe Rotterdamse vrouwen die aan
een ondernemende toekomst bouwen
Cachupa guisado
In Kaapverdië wordt de overgebleven cachupa op deze manier vaak als ontbijt geserveerd. Top om de dag mee te beginnen!
Dit heb je nodig
(voor 1 persoon)
1 blik cachupa | 1 ei
Zo maak je het
• Bak de cachupa met olie tot alle vocht verdwenen is.
• Bak een eitje.
Serveer samen!