
Gevulde wijnbladeren van Selda Misschien ken je ze als sarma of dolma, twee namen voor bijna hetzelfde gerecht. In veel landen in het Midden-Oosten en
Gevulde wijnbladeren van Selda Misschien ken je ze als sarma of dolma, twee namen voor bijna hetzelfde gerecht. In veel landen in het Midden-Oosten en
Jan bij Mixblik Deze zomer mochten we Jan verwelkomen bij Mixblik. Eerder liep zij al een dagje mee, maar nu kwam ze twee weken vrijwilligerswerk
Mixblik wordt gesteund door Kansen voor West 3 Mixblik ontvangt een prachtige subsidie vanuit Kansen voor West. Met deze impuls kunnen wij ons leerwerktraject verder uitbouwen
Wereldvluchtelingendag Op 20 juni is het weer Wereldvluchtelingendag. Deze dag is in het leven geroepen door de Verenigde Naties, ter ere van mensen die gedwongen
Zomerse smoothies van Mevelyne Het is weer lekker weer! 🌞 Tijd om naar buiten te gaan, de zon in, en met vrienden heerlijk lange dagen
Cari Chay met (rijst) noodles en aubergine Cari Chay recept met Aubergine is een gerecht wat niet vaak op je radar komt te staan, maar
Nationale week zonder vlees en zuivel Wat houdt dit in? Nationale week zonder vlees en zuivel is een week die loopt van 3-9 maart,
Linzensoep met tabouleh en sambusa’s Welkom bij onze eerste foodblog! Met deze blog nemen we je graag mee naar de oorsprong van onze gerechten en
16-18 uurLocatie: Rochussenstraat 250Start: zsm, in overlegSollicitatie: stuur een mail met cv en motivatie naar esther@mixblik.nl Rotterdam West Mixblik is een jonge onderneming die duurzame
Mixblik is een jonge onderneming die met hartstocht werkt aan duurzame producten met een maatschappelijke impact. Het resultaat: ingeblikte lekkernijen. Bereid met lokaal geproduceerde groenten en
Maandelijks op de hoogte zijn wat er zich binnen Mixblik afspeelt? Onze vrouwen op de voet volgen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe productlanceringen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! De brief versturen we één keer per maand en bevat ook leuke kortingen!